parkering oslo lufthavn rabattkode

Men du, det kan være greit at du er advart: Rommene er lydisolerte og personlige gaver baby har gode Duxiana-senger.
04.15, og den siste.Oslo 30 minutter unna, vil du oppdage hovedstaden?Her har du både treningsmaskiner og vekter, og en ganske unik utsikt over rullebanen.Vi hjelper barn som blir seksuelt misbrukt, tvunget til å tigge, tvunget inn i giftemål og utsatt for barnearbeid.Restaurant og lobbybar, med inspirasjon fra alle verdens hjørner finner du helt sikkert noe du liker i vår restaurant.Parkering har vi også - nærmere bestemt 140 avgiftsbelagte parkeringsplasser.Her har vi 15 møterom med moderne og fleksible løsninger.Målet vårt er at vi i Nordic Choice Hotels hvert år skal bidra til minst 300.000 trygge netter for barn. .Les mer om vårt Sweet Dreams prosjekt her.Bor du flere netter, gir vi en donasjon til sweet dreams i stedet for å rengjøre rommet ditt.Les mer om dette under våre.Her kan du også lese mer om våre hotell ved Gardermoen.
Hotellet passer dermed også veldig bra for møter og konferanser.
Comfort Hotel Runway ligger bare ti minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, som jo er perfekt når du ikke vil bruke lang tid til og fra flyplassen.
Spar tid på reise, hos Comfort Hotel Runway er alt lagt til rette for at du skal spare tid. .Det tar deg 10 minutter å komme til Oslo Lufthavn Gardermoen.Med trådløst nett på hele hotellet er det ingen problem.I samarbeid med unicef bidrar vi til at barn utsatt for menneskehandel får en trygg natts søvn.Cash free, comfort Hotel Runway gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt.Konferanselokaler, om du skal ha møte eller konferanse hvor deltagerne kommer tilreisende med fly eller tog er det veldig greit med lokaler rett ved flyplassen.Ingen garanti for at du ikke forsover deg, med andre ord.Les mer om vår restaurant her.Vi skal sørge for at så mange barn som mulig får omsorg og skolegang.I hotellets lobby finner du en automat hvor du kan kjøpe billetter til flybussen. .Rommene er smarte og kompakte.I tillegg har vi døgnåpen lobbybar med snacks og enklere retter.