spotify gavekort indløs

Du køber nemt billetter til koncerter på stars ved at klikke på Køb Billet-knappen under de enkelte koncerter her.
Skriv til os i forvejen på email protected, stars slog dørene op for den første koncert den.
Billetter refunderes KUN ved aflysning eller ny dato.Kapacitet 460 stående / 280 siddende.Bemærk at der kan være forhøjede billetpriser i døren, se priser under de enkelte koncerter.Garderoben koster.Marts 1998, og siden da har mere end 150.000 gæster været igennem huset, til de mere end 1500 koncerter/arrangementer, der har været afholdt til dato.
Studiekort eller gyldigt sygesikringsbevis skal altid vises ved indgangen sammen med billetten.
Medbringer du ikke studiekort/sygesikringsbevis vil du blive opkrævet prisforskellen på en studiebillet og en standardbillet, så husk det.
Det er muligt at købe gavekort til stars her, vi giver 10 rabat til grupper over 10 personer til de fleste koncerter.Hvis du har behov for personlig hjælp,.eks.Med andre ord det handler om, at musikken kan udvikle sig i professionelle rammer, at gårsdagens stjerneskud bliver morgendagens stjerner alt sammen forenet i værdifulde og toneangivende koncertoplevelser for oplandets borgere.Udover musik og koncerter, præsenteres.BuyMyTicket, der formidler videresalg af såkaldte second douglas no rabattkode hand-billetter nemt og bekvemt.Er du kørestolsbruger, så hjælper vi gerne med at anvise en god plads med godt udsyn.Stars påtager sig intet ansvar for billetter der sendes med posten modtager du ikke dine billetter skal du kontakte salgstedet.
År 90-100, antal frivillige medarbejdere 59 personer 2,7 årsværk, antal lønnede medarbejdere 10 personer 5,2 årsværk, omsætning / år 5,2 mio / året.

Skriv og hør nærmere på email protected, ved en udsolgt siddende koncert hjælper vi gerne med at reservere pladser til grupper over 15 personer.
Resterende billetter sælges ved indgangen - dette gælder dog ikke ved udsolgte koncerter.
Hvis koncerten aflyses kan du få refunderet din billet minus gebyr, kontakt Billetten Kundeservice.